Новини

 Європейський  технологічний  семінар по технології виробництва цукру

Європейський технологічний семінар по технології виробництва цукру

20.06.2019

На платформі освітньої програми холдингу Pfeifer&Langen   проводиться двохрічний «Європейський технологічний семінар по виробництві цукру», який складається з 5 модулів, що готує спеціалістів з Німеччини (Pfeifer&Langen)  , Польщі(Pfeifer&Langen)  та України ( ТзОВ «Радехівський цукор»).

Перших два модулі відбулися  на цукрових заводах м.Ойскірхен, Німеччнина (лютий 2018) та м.Коннерн,Німеччина ( травень 2018).

Нещодавно завершився III модуль «Європейського технологічного семінару по технології цукру», що відбувся на цукровому заводі м.Юліх,Німеччина,в якому взяли участь спеціалісти Радехівського та Чортківського підрозділів.

Учасники отримали додаткові знання в напрямку охорони праці на виробництві( Европейські стандарти), освоїли практичні навики розрахунку теплового балансу випарної станції-для можливості аналізувати та оптимізувати використання теплової енергії виробництвом та контролю втрат цукромаси в продуктовому відділенні – для аналізу та зменшення можливих цукровтрат.

Учасники  отримали незамінний досвід в напрямку самовдосконалення та особистісного розвитку при участі в Outdoor training та  знання по розвитку здібностей менеджера -  у формуванні команди, генеруванні ідей, розподілу ролей, плануванню робочого часу  та виходу з зони комфорту.