Новини

Новини

Радехівський цукор розпочав виробничий сезон 2019!
06.09.2019

Радехівський цукор розпочав виробничий сезон 2019!

Виробничий сезон цукроваріння 2019 розпочався в  Радехівському, Чортківському та Хоростківському підрозділах ТзОВ Радехівський цукор. 

Харчова продукція повинна бути безпечною. Інженери з якості Радехівського цукру вивчали зміни в законодавстві.
29.08.2019

Харчова продукція повинна бути безпечною. Інженери з якості Радехівського цукру вивчали зміни в законодавстві.

15 – 16 серпня в Києві відбувся семінар-тренінг на тему «Останні зміни у законодавстві України у сфері забезпечення безпечності харчової продукції в Україні. Перехід на нову версію стандарту ISO 22000:2018 » Розпорядження КМУ № 228 від 24 лютого 2016 року «Про схвалення Всеохоплюючої стратегії імплементації Глави IV ( Санітарні та фітосанітарні заходи) розділу ІV «Торгівля і питання, пов'язані з торгівлею» Угоди про Асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським Співтовариством з   їхніми державами-членами, з іншої сторони», який відвідали інженери з якості ТзОВ Радехівський цукор Євгенія Янкова, Тетяна Крохмалюк, Оксана Чепіга та Галина Майкут.

 Європейський  технологічний  семінар по технології виробництва цукру
20.06.2019

Європейський технологічний семінар по технології виробництва цукру

Працівники нашого підприємство завершили вивчення  третього модулю Європейського технологічного семінару по технології виробництва цукру

Пожежа на Радехівському цукрі?
05.06.2019

Пожежа на Радехівському цукрі?

4 червня робочий день на Чортківському підрозділі розпочався із завивання сирен пожежних машин. Пожежа!?  

Вчимося підвищувати конкурентоспроможність
18.05.2019

Вчимося підвищувати конкурентоспроможність

13-14 травня в Ірпіні відбулася Міжнародна науково-технічна конференція «Шляхи підвищення конкурентоспроможності бурякоцукрового комплексу»

День Вишиванки у Радехівському цукрі
17.05.2019

День Вишиванки у Радехівському цукрі

В вишиванках на роботу працівники Радехівського цукру в третій четвер травня приходять щороку. І чисельність прихильників свята збільшується

Щасливого Великодня!
28.04.2019

Щасливого Великодня!

Керівництво та колектив ТзОВ Радехівський цукор вітає всіх працівників, партнерів та  споживачів з Великодніми святами!

Цукор Diamant купували на передвеликодньому ярмарку у Тернополі
22.04.2019

Цукор Diamant купували на передвеликодньому ярмарку у Тернополі

20 квітня в Тернополі відбувся передвеликодній ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції та продуктів харчової і переробної промисловості.

Офіс-адміністратори Радехівського цукру вчилися у Львівській бізнес школі УКУ
15.04.2019

Офіс-адміністратори Радехівського цукру вчилися у Львівській бізнес школі УКУ

Цими днями офіс-адміністратори підприємства вчилися у Львівській бізнес школі УКУ 

Поновлення та поглиблення знань щодо ефективності менеджменту якості та гігієни харчових продуктів.
10.04.2019

Поновлення та поглиблення знань щодо ефективності менеджменту якості та гігієни харчових продуктів.

8 квітня лектором компанії Лілія ТзОВ Європейський центр менеджменту якості та гігієни харчових продуктів  Кондур С.М. було проведено семінар для управлінського персоналу підприємства на тему «Міжнародний стандарт для виробників харчових продуктів IFS Food Версія 6.1, нові вимоги. Стандарт ISO 22000:2018 Системи менеджменту безпеки харчових продуктів , вимоги до організацій, які беруть участь в ланцюзі створення харчової продукції – нове бачення. Внутрішні аудитори, як інструмент керівництва, інструмент постійного поліпшення. Управління невідповідностями, коригувальні та запобіжні дії».