Новини

Новини

Пожежа на Радехівському цукрі?
05.06.2019

Пожежа на Радехівському цукрі?

4 червня робочий день на Чортківському підрозділі розпочався із завивання сирен пожежних машин. Пожежа!?  

Вчимося підвищувати конкурентоспроможність
18.05.2019

Вчимося підвищувати конкурентоспроможність

13-14 травня в Ірпіні відбулася Міжнародна науково-технічна конференція «Шляхи підвищення конкурентоспроможності бурякоцукрового комплексу»

День Вишиванки у Радехівському цукрі
17.05.2019

День Вишиванки у Радехівському цукрі

В вишиванках на роботу працівники Радехівського цукру в третій четвер травня приходять щороку. І чисельність прихильників свята збільшується

Щасливого Великодня!
28.04.2019

Щасливого Великодня!

Керівництво та колектив ТзОВ Радехівський цукор вітає всіх працівників, партнерів та  споживачів з Великодніми святами!

Цукор Diamant купували на передвеликодньому ярмарку у Тернополі
22.04.2019

Цукор Diamant купували на передвеликодньому ярмарку у Тернополі

20 квітня в Тернополі відбувся передвеликодній ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції та продуктів харчової і переробної промисловості.

Офіс-адміністратори Радехівського цукру вчилися у Львівській бізнес школі УКУ
15.04.2019

Офіс-адміністратори Радехівського цукру вчилися у Львівській бізнес школі УКУ

Цими днями офіс-адміністратори підприємства вчилися у Львівській бізнес школі УКУ 

Поновлення та поглиблення знань щодо ефективності менеджменту якості та гігієни харчових продуктів.
10.04.2019

Поновлення та поглиблення знань щодо ефективності менеджменту якості та гігієни харчових продуктів.

8 квітня лектором компанії Лілія ТзОВ Європейський центр менеджменту якості та гігієни харчових продуктів  Кондур С.М. було проведено семінар для управлінського персоналу підприємства на тему «Міжнародний стандарт для виробників харчових продуктів IFS Food Версія 6.1, нові вимоги. Стандарт ISO 22000:2018 Системи менеджменту безпеки харчових продуктів , вимоги до організацій, які беруть участь в ланцюзі створення харчової продукції – нове бачення. Внутрішні аудитори, як інструмент керівництва, інструмент постійного поліпшення. Управління невідповідностями, коригувальні та запобіжні дії».

Участь у міжнародній науково-технічній конференції « Перспективи розвитку цукрової промисловості України».
28.03.2019

Участь у міжнародній науково-технічній конференції « Перспективи розвитку цукрової промисловості України».

26-27 березня 2019 року  головні інженери та начальники виробництв відвідали  Міжнародну науково-технічну конференцію « Перспективи розвитку цукрової промисловості України».

Семінар на тему "Сучасні системи водоочистки та водопідготовки"
15.03.2019

Семінар на тему "Сучасні системи водоочистки та водопідготовки"

13.03.2019 р. у ТзОВ Радехівський цукор  відбувся семінар інжинірингової компанії «Зіко», одного з найбільших сервісних центрів в  Україні, на тему:«Сучасні системи водоочистки та водопідготовки»

Участь в III міжнародному  конгресі Sugar World 2019.
28.02.2019

Участь в III міжнародному конгресі Sugar World 2019.

27 лютого представники Радехівського цукру відвідали III міжнародний конгрес Sugar World 2019.