Новини

Сезон виробництва в Радехівському цукрі завершено.

Сезон виробництва в Радехівському цукрі завершено.

27.12.2018

За виробничий період Чортківським заводом було перероблено 636,4 тис тонн цукрової сировини , виготовлено 88,4 тис тонн цукру, 26,2 тис тонн гранульованого жому, 24 тис тонн меляси.

Результати Хоростківського заводу – перероблено 571,6 буряка, виготовлено 79 тис тонн цукру, 19 тис тонн гранульованого жому, 20,1 тис тонн меляси.

Виробничий сезон Радехівського підрозділу тривав 102  дні. Із  802,4 тис тонн буряка виготовлено 108,5 тис тонн цукру, 22,7 тис тонн гранульованого жому, 29,1 тис тонн меляси.

Працівники  відпочивають після виснажливого виробничого періоду, адже весною почнеться підготовка заводів до нового сезону цукроваріння.