Новини

Радехівський цукор розпочав виробничий сезон 2019!

Радехівський цукор розпочав виробничий сезон 2019!

06.09.2019

Виробничий сезон цукроваріння 2019 розпочався в  Радехівському, Чортківському та Хоростківському підрозділах ТзОВ Радехівський цукор. В обставинах стаду інтересу аграріїв до вирощування цукрового буряка підприємству вдалося законтрактувати сировини на 100 днів роботи заводів.

Велика увага приділяється виготовлення супутніх видів продукції – меляси і жому гранульованого. Вони мають стійкий попит на внутрішньому і зовнішньому ринках і допомагають нам впевненіше почуватися в умовах перевиробництва цукру.

Під час ремонтного періоду на заводах здійснено оновлення, реконструкцію та модернізацію обладнання. Ці впровадження приведуть до підвищення ефективності виробництва та зниження собівартості готової продукції, що дозволить підприємству зберегти своє місце на ринку в умовах цукрової кризи.