Новини

Поновлення та поглиблення знань щодо ефективності менеджменту якості та гігієни харчових продуктів.

Поновлення та поглиблення знань щодо ефективності менеджменту якості та гігієни харчових продуктів.

10.04.2019

8 квітня лектором компанії Лілія ТзОВ Європейський центр менеджменту якості та гігієни харчових продуктів  Кондур С.М. було проведено семінар для управлінського персоналу підприємства на тему «Міжнародний стандарт для виробників харчових продуктів IFS Food Версія 6.1, нові вимоги. Стандарт ISO 22000:2018 Системи менеджменту безпеки харчових продуктів , вимоги до організацій, які беруть участь в ланцюзі створення харчової продукції – нове бачення. Внутрішні аудитори, як інструмент керівництва, інструмент постійного поліпшення. Управління невідповідностями, коригувальні та запобіжні дії».

Такі навчання проводяться щорічно з метою поновлення знань та отримання нової інформації про нововведення в області ефективноcті менеджменту якості та гігієни харчових продуктів. Семінар відбувався в формі живого діалогу, з обговоренням питань, які можуть виникати  на підприємстві.