Новини

Навчання  "Внесення мікродобрив та фунгіцидів на посівах цукрових буряків"

Навчання "Внесення мікродобрив та фунгіцидів на посівах цукрових буряків"

01.07.2017

В період з 26 по  30 червня 2017 року тривали виїзні навчання на тему "Внесення мікродобрив та фунгіцидів на посівах цукрових буряків" у Чортківському, Кіцманському, Заліщицькому, Козівському, Збаразькому, Зборівському та Ланівецькому районах.

У навчаннях брали участь Сировинна служба ТзОВ "Радехівський цукор", Пшемислав Барлог - професор Познанського університету природознавства, керівники та агрономи бурякосіючих господарств. Під час навчання було обстежено поля цукрових буряків  на вміст хворіб, рівня кислотності у грунті та вміст азоту у листках.

Представники Сировинної служби ТзОВ "Радехівський цукор" та  Пшемислав Барлог надали  вичерпну інформацію щодо внесення мікродобрив по листку (бору, марганцю, цинку та сірки), застосування фунгіцидів на посівах цукрових буряків. Також, були надані практичні рекомендації щодо застосування мікродобрив для підняття цукристості та врожайності  цукрових буряків.

Як показує досвід, такі навчання є дуже важливими, тому ТзОВ "Радехівський цукор" й надалі розвиватиме започатковані навчання для заохочення та збільшення бурякосіючих площ на Тернопільщині.