Новини

Навчання Технічної Служби ТзОВ «Радехіський цукор»

Навчання Технічної Служби ТзОВ «Радехіський цукор»

04.03.2016

Впродовж лютого 2016 року для технічного складу працівників ТзОВ «Радехівський цукор»  проводилися навчання з метою визначення кваліфікаційного розряду робітників структурних підрозділів підприємства.

Дані навчання  містили в собі кілька напрямків, а саме:

  • техніка безпеки;
  • система якості;
  • підвищення рівня знань спеціалістів підприємства;
  • ознайомлення з досягненнями науки, техніки та передового міжнародного досвіду на час ремонтного періоду  2016 року.

Саме тому, для занять були залучені провідні спеціалісти таких компаній як Сатер АК ПАТ, Інжиніринг СП ТОВ І.С.К. та Смілянський технікум харчових технологій.  Несподіванкою для слухачів стало проведення лекцій безпосередньо спеціалістами інженерно-технічної служби нашого підприємства. Кількатижневі навчання закінчилися анкетним опитуванням, результати якого довели, що рівень знань наших працівників відповідає  усім необхідним вимогам сучасного цукрового виробництва.

ТзОВ «Радехівський цукор» дбає про кар’єрний, професійний розвиток свого персоналу та  створює  усі для цього можливості.  Вже незабаром, в продовження теми навчань, відбудеться наступний етап - навчання інженерно-технічної служби за участю іноземних спеціалістів, викладачів НУХТ та науковців цукрової галузі.

Всі ці заходи спрямовані на вирішення існуючих проблем  на виробництві  та на підвищення рівня знань наших спеціалістів, що дозволяє нам бути конкурентоспроможними на сучасному ринку праці.