Новини

Вчимося підвищувати конкурентоспроможність

Вчимося підвищувати конкурентоспроможність

18.05.2019

13-14 травня в Ірпіні відбулася Міжнародна науково-технічна конференція «Шляхи підвищення конкурентоспроможності бурякоцукрового комплексу».

На ній були присутні представники більше двадцяти  цукрових заводів України, серед них - начальники виробництв нашого підприємства.

Доповіді мали Хомічак Л.В., Осадчий Л.М., Чорноус Л.О.,Чернявська Л.І.,Ременюк Ю., Василенко С.М.,  Штангеєв К.О., Скорик К.Д., Денисюк А.

 Було винесено на обговорення питання:

-     Вирощування цукрових буряків для тривалого зберігання

-    Технологічні якості буряків

-    Інтенсифікація роботи всіх відділень цукрового заводу

-    Нові фільтрувальні матеріали

-    Впровадження біоетанолу та біогазу

-    Технологічні аспекти енергозбереження під час виробництва цукру

-    Розширення асортименту білого цукру