15.04.2019
Робота на цукровому підприємстві має гарячий і тихий сезони. І коли в гарячий сезон робота цілодобова, щоб щошвидше переробити врожай, то в тихий сезон працівники підприємства поглиблюють свої знання та кваліфікацію.
Офіс-адміністратори Радехівського цукру цими днями прослухали теоретичний курс та мали практичні заняття в Львівській бізнес школі УКУ на тему «Школа професійного адміністратора». Ця робота вимагає точності, пунктуальності, відповідальності та стресостійкості. Офіс-адміністратори поглиблювали свої знання з питань організаційної культури, ділового і телефонного етикету, ефективної emai комунікації, психології клієнта, travel management, Google management.
На практичних заняттях була можливість попрактикуватися, а також обмінятися досвідом з колегами інших підприємств.