14.06.2017
12 червня 2017 року стартували планові навчання для працівників Технічної служби компанії ТзОВ «Радехівський цукор».
Темою цьогорічного навчання є «Сучасні технологічні процеси та обладнання бурякоцукрового виробництва».
Метою навчання є поновлення та поглиблення професійних знань, вивчення сучасних методів оптимізації та інтенсифікації технологічних і теплових процесів, економії ПЕР, підвищення якості готової продукції хіміко-технічного контролю виробництва.
Цього року до навчань залучені лектори Інституту післядипломної освіти Національного університету харчових технологій:
- Хоменко Микола Дмитрович, д.т.н., професор.
Тематика: тракт подачі, підготовка буряків до переробки, отримання стружки, дифузійні установки. - Скорик Костянтин Дмитрович, к.т.н., професор.
Тематика: продуктове відділення (технологія та обладнання), якість цукру, фільтрування соків та сиропу. - Мількевич Володимир Михайлович, к.т.н., доцент.
Тематика: вимоги до якості цукрових буряків, приймання та зберігання цукрових буряків. - Чупахіна Валентина Павлівна, ст. викладач.
Тематика: дифузійний процес, очищення дифузійного соку. - Сорокін Анатолій Іванович, ст. викладач.
Тематика: екологія цукрового виробництва, водне господарство, оборотні системи вод цукрового заводу.