Новини

Навчання «Сучасні технологічні процеси та обладнання бурякоцукрового виробництва»

Навчання «Сучасні технологічні процеси та обладнання бурякоцукрового виробництва»

14.06.2017

12 червня 2017 року стартували планові  навчання  для працівників Технічної служби компанії ТзОВ «Радехівський цукор».

Темою цьогорічного навчання є  «Сучасні технологічні процеси та обладнання бурякоцукрового виробництва».

Метою навчання є поновлення та поглиблення професійних знань, вивчення сучасних методів оптимізації  та інтенсифікації технологічних і теплових процесів, економії ПЕР, підвищення якості готової продукції  хіміко-технічного контролю виробництва.

Цього року до навчань залучені лектори Інституту післядипломної освіти Національного університету харчових технологій:        

  1. Хоменко Микола Дмитрович, д.т.н., професор.
    Тематика: тракт подачі, підготовка буряків до переробки, отримання стружки, дифузійні установки.
  2. Скорик Костянтин Дмитрович, к.т.н., професор.
    Тематика: продуктове відділення (технологія та обладнання), якість цукру, фільтрування соків та сиропу.
  3. Мількевич Володимир Михайлович, к.т.н., доцент.
    Тематика: вимоги до якості цукрових буряків, приймання та зберігання цукрових буряків.
  4. Чупахіна Валентина Павлівна, ст. викладач.
    Тематика: дифузійний процес, очищення дифузійного соку.
  5. Сорокін Анатолій Іванович, ст. викладач.
    Тематика: екологія цукрового виробництва, водне господарство, оборотні системи вод цукрового заводу.