Новини

«Налаштування бурякових сівалок» – виїзне навчання

«Налаштування бурякових сівалок» – виїзне навчання

22.02.2016

З  15 по 19 лютого 2016 року представники  ТзОВ «Радехівський цукор» спільно з ТОВ «Український дистрибуційний центр»  провели  практичні навчання по налаштуванні та підготовці до посіву бурякових сівалок з механізаторами та агрономами  бурякосіючих господарств.

Захід відбувався в рамках виїзних навчань на виробничих потужностях господарств, що співпрацюють з нашим підприємством.

В навчаннях взяли участь господарства сировинної зони Тернопільської області, а саме: ПАП «Аркадія» Гусятинського району,ПАП «Агропродсервіс» Тернопільського району, ПП «Агрон» Тернопільського району, ПАП «Дзвін» Чортківського району, ПП «Аграрна компанія 2004» Підволочиського району, ПОП «Іванівське» Теребовлянського району, ПАП «Аметист» Підволочиського району, ПАП «Обрій» Чортківського району, ТзОВ «Бучачагрохлібпром» Бучацького  району та ТзОВ «Оболонь Агро» Чемеровецького району.

Предметом навчання стали бурякові сівалки, якими користуються у своєму виробництві дані господарства, зокрема:

  • Monopill S – механічна сівалка точного висіву;
  • Monosem – пневматична сівалка точного висіву;
  • Gaspardo – пневматична сівалка точного висіву;
  • СТВТ-12/8М «ТОДАК» - пневматична сівалка точного висіву.

В процесі навчання було розглянуто особливості кожної з сівалок.  Спеціалістами були надані фахові рекомендації щодо їх налаштувань з врахуванням особливостей  та конструкції даних агрегатів.

Скільки господарств – стільки ж різних підходів до посіву цукрових буряків. Незважаючи на це, ТзОВ «Радехівський цукор» всіляко підтримує своїх партнерів-аграріїв з метою покращити культуру вирощування цукрових буряків та розширити межі сировинних зон.