Новини

BUDMA 2016

BUDMA 2016

10.02.2016

2-5 лютого 2016 року у м. Познань, Польща відбулася ювілейна 25-та міжнародна будівельна виставка BUDMA під гаслом  «НАТХНЕННЯ. ЗНАННЯ. БІЗНЕС». 

Представники ТзОВ «Радехівський цукор», в своєму невеликому складі, також мали нагоду відвідати цей захід.

Під проведення виставки було  відведено 15 павільйонів загальною площею 60 тис. м² для 1420 учасників з 33 країн центральної та східної Європи. Експозиція комплексу будівельних виставок в рамках BUDMA була розподілена тематично: стіни і перекриття, вікна й двері, дахи, камінь в будівництві, деревина в будівництві, інформація для будівництва, а також виставка будівельних машин, транспорту та обладнання.

Відразу можна стверджувати, що скільки б не був знайомий з будівництвом, інновації  представлені там - вражають.

На виставці були представлені експонати таких фірм як REHAU та FAKRO, продукцію цих виробників ми використовуємо та закладаємо  у ремонтно-будівельних проектах нашого підприємства. Зокрема, серед експонатів була представлена «новинка», яка ще не зустрічалася в Україні – це продукція фірми Hupro (Словенія). Їхні інноваційні рішення  стали поштовхом для нових ідей застосування запропонованих проектів і для нашої компанії. Варто зазначити, що окрім виставкових експонатів на BUDMA проходили тренінги, демонстраційні покази та семінари.

Знайомства, переговори, нові ідеї та партнери, зустрічі з однодумцями -  одні з ключових цілей поїздки, що були успішно досягнуті. Виставка такого формату надихає  на втілення нових ідей як на виробництві так і на територіях підрозділів ТзОВ «Радехівський цукор».