Nachrichten

Оновлені принципи стандарту ISO 22000: 2018

Оновлені принципи стандарту ISO 22000: 2018

15.04.2021

Питання системи якості продукції є вкрай важливими для підприємств цукрової галузі. Компанія  ТзОВ «Радехівський цукор» слідкує за всіма нововведеннями по даному напрямку та проводить  навчання для працівників підприємства по системі якості та безпечності харчових продуктів.

Саме тому, днями, таке навчання-семінар, відбулося на одному із підрозділ підприємства.

В ході семінару відбулося активне обговорення нових схем та положень, з виконанням певних  практичних вправ.

Подібні семінари відбуваються щорічно для отримання нової інформації про нововведення в сфері менеджменту якості та гігієни харчових продуктів.

За результатам проходження аудиту підприємство отримує сертифікат ISO 22000:2018, який реєструється у реєстрі та може бути підтвердженням того, що діяльність підприємства відповідає вимогам стандарту.