Від експертів

Від експертів

Категорії цукру. Що це таке?

Категорії цукру. Що це таке?

Тернавчук Алла Анатоліївна
начальник виробництва Збаразького підрозділу

Цукор не весь одинаковий. 
Його розрізняють за деякими  фізико-хімічними  показниками, які визначаються у відсотках.

Чи відбілюють цукор вапном?

Чи відбілюють цукор вапном?

Ольга Степанівна Семенина
Начальник виробництва Радехівського підрозділу

Чому цукор білий? Бо його відбілюють вапном. 

А чи правда це?

 Чи шкідливий цукор з буряка, який обробляється хімічними препаратами?

Чи шкідливий цукор з буряка, який обробляється хімічними препаратами?

Наталя Іванівна Федів
Начальник виробництва Козівського підрозділу

В останні роки використовують багато хімічних сполук під час підготовки полів до посіву та вегетації цукрового буряка.

Чому цукор зараз дрібніший?

Чому цукор зараз дрібніший?

Василь Миколайович Титарчук
Начальник виробництва Чортківського підрозділу

Менший розмір  кристалу цукру має переваги і для виробника, і для споживача.

З чого виготовляють цукор?

З чого виготовляють цукор?

Людмила Адамівна Шурук
Начальник виробництва Хоростківського підрозділу

Є два види сировини для виробництва цукру – цукрова тростина та цукрові буряки.