Від експертів

Від експертів

Зараз бурякові поля обробляють хімічними препаратами. Чи впливає це на якість цукру? Чи такий цукор шкідливий ?

Зараз бурякові поля обробляють хімічними препаратами. Чи впливає це на якість цукру? Чи такий цукор шкідливий ?

Наталя Іванівна Федів
Начальник виробництва Козівського підрозділу

В останні роки використовують багато хімічних сполук під час підготовки полів до посіву та вегетації цукрового буряка.

Чому цукор зараз дрібніший?

Чому цукор зараз дрібніший?

Василь Миколайович Титарчук
Начальник виробництва Чортківського підрозділу

Менший розмір  кристалу цукру має переваги і для виробника, і для споживача.

З чого виготовляють цукор?

З чого виготовляють цукор?

Людмила Адамівна Шурук
Начальник виробництва Хоростківського підрозділу

Є два види сировини для виробництва цукру – цукрова тростина та цукрові буряки.